Отзывы

9 vuotias poikamme, Roman on osallistunut kahden vuoden ajan Spinniskolan pingiskouluun ja viime keväällä sai hopeamitalin Koululaisten Suomenmestaruuskisoissa. Voiton jälkeen hän jatkoi harjoitteluaan kilparyhmässä, 4 kerta viikossa. Spinniskolan tärkeimpiä aktiviteettejä ovat päivä- ja kesäleirit, joissa lapset tutustuvat uusiin, Helsingissä sijaitseviin, liikuntapaikoihin ja erilaisiin liikuntalajeihin. Parhaiden tulosten saavuttaminen on mahdollista jos valmentajat, liikkujat ja vanhemmat tekevät yhteistyötä, kaikkea tätä löytyy Spinniskolasta.

Natalia, 9 v pojan äiti.

Poikamme aloitti pingiskoulun 4,5 vuoden ikäisenä ja mielestämme se oli oikea ratkaisu aloittaa näin pienenä, koska pingiskoulussa saadut oppimistaidot ja keskittymiskyky autavat muualla, esimerkiksi koulussa.
Seurassa on laajaa toimintaa, pingiskoulun lisäksi poikamme käy peruskuntoharjoituksissa ja mielellään osallistuu kaikiin Spinniskolan järjesttettäviin päiväleiriin! Olemme erittäin kiitollisia valmentajille ja ohjaajille pojan edistymisestä ja kehityksestä.

Antonina — Igorin äiti

5 vuotias lapsemme aloittii pingiskoulun tämän vuoden syksyllä. Hallin sijainti on ollut ratkaisevassa roolissa liikuntalajin valinnassa, kivaa että halli sijaitsee kotimme vieressä ja seuran hinnasto on kohdallaan.
Ilmapiiri harjoituksissa on mukava ja rento, tyttömme aina innolla odottaa seuravaa harjoituspäivää ja iloisena kertoo mitä päivän treeneissä on tullut tehtyä, omista pienistä voitosta ja epäonnistumisista.

Olga K, 5 vuotiaan lapsen äiti